de Krachtige Kudde

Kracht_foto: Marja de Moelfoto: Marja de Moel

De ‘Krachtige Kudde’ is een idee van herder Marijke Dirkson, bedoeld om de schaapskooi  van Bergen nog meer te verlevendigen en de verbinding tussen mens, dier en natuur echt tot stand te brengen.

Schaapskooi Bergen bestaat meer dan een jaar en heeft zich laten zien. De Lentedag, het Schaapscheerdersfeest en het wolatelier zijn goed bezocht door jong en oud. ‘Maar er kan veel meer, we willen veel meer’ zegt herder Marijke Dirkson. ‘De ‘Krachtige Kudde’ staat voor; iedereen is uniek en hoort erbij! Leveren vanuit eigen kwaliteit en er samen iets moois van maken. Dit vertaalt zich in een dagbestedingsplek met een zorgherder en hulpherders. Die samen de kudde verzorgen, werken in de natuur en het publiek ontvangen’.

We Krachtige Kudde is op zoek naar hoofden, handen en harten om dit project te laten slagen. Er is op deze prachtige plek in de natuur behoefte aan vrijwilligers. Denk hierbij aan gastheren en –vrouwen, zeker ook een vrijwilligerscoördinator. ‘Wij zijn op zoek naar mensen die mee kunnen denken in het werven van grote en kleine vrienden of die hun handen uit de mouwen willen steken. ‘Bedrijven nodigen wij uit om aan te geven of wij iets kunnen betekenen. Kortom als het nu of straks bruist en je wilt je energie delen en krachten bundelen. Meldt je dan aan via:   info@rinnegom.nl   en doe mee! De Krachtige Kudde bedankt Rabobank voor haar steun. Deze cheque geeft ons de mogelijkheid om samen aan de slag te gaan!’ aldus een glunderende herder Marijke Dirkson.

 

Ik wil mijn energie delen en krachten bundelen
info@rinnegom.nl

 

Een gedachte over “de Krachtige Kudde

  1. Pingback: buy cheaper online

Reacties zijn gesloten.