Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

september 2013

Start bouw Schaapskooi

20 september, 2013

Op vrijdag 20 september werd het startsein voor de bouw van de schaapskooi gegeven met een ludieke openingshandeling, waarbij ook de schapen een rol speelden. Wethouder Alwin Hietbrink zei in zijn speech dat de gemeente Bergen deze vorm van natuurbeheer toejuicht en dat ouders en kinderen straks kunnen genieten van de educatieve ruimte. In het voorjaar van 2014 zal de schaapskooi zijn deuren openen voor het publiek. Tot die tijd moet er nog veel gebeuren.

Meer weten »
oktober 2013

Oprichting Stichting Schaapskooi-Bergen

18 oktober, 2013

De stichting Schaapskooi-Bergen is op 18 oktober 2013 opgericht bij notariskantoor Janssen & van Commenee te Heemskerk en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 59030860 Het RSIN is: 853287624 Het bestuur van de stichting bestaat uit de volgende personen; Jan van der Veer (bestuurslid) Marc Eriks (bestuurslid) Louis Melchior (secretaris) Kees Boon (penningmeester) Rob Hardewijn (voorzitter) Bestuurders krijgen geen financiele beloning voor de bestuurlijke taken die zij voor de stichting uitvoeren.

Meer weten »
november 2013

Ondertekening beheerovereenkomst

26 november, 2013

PWN tekende op 7 november een overeenkomst, die het beheer van de schaapskooi Bergen onderbrengt bij de gelijknamige stichting. Deze stichting stelt zich ten doel de kooi te exploiteren, bekendheid te geven aan de schapen begrazing en te werken aan natuur- en milieueducatie.  In de stichting werken een aantal maatschappelijke partijen samen, waaronder het IVN en de initiatiefgroep schaapskooi Bergen. 

Meer weten »
december 2013

Lancering website

13 december, 2013

Op vrijdag 13 december zal de website www.schaapskooi-bergen.nl worden gelanceerd.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen