Word Sponsor

Heeft u interesse om de Stichting Schaapskooi Bergen te sponsoren, neem dan contact op met Kees Boon via penningmeester@schaapskooi-bergen.nl
Wij kunnen dan afstemmen op welke manier we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ook Le Champion steunt Stichting Schaapskooi Bergen.
Op zondagmiddag 10 januari 2016, bij de start van de Halve Marathon in Egmond aan Zee ontving de stichting Schaapskooi Bergen uit handen van de organisatie van Le Champion een cheque van € 7.000,-.
Bij de inschrijving voor de Halve Marathon in Egmond aan Zee hebben de deelnemers de mogelijkheid om naast het inschrijvingsbedrag om een extra bedrag over te maken en te bestemmen voor een goed doel. Dit jaar was de stichting Schaapskooi Bergen de gelukkige.

20160110_124122

Het bestuur is bijzonder blij met deze gulle gaven van de deelnemers aan de Halve Marathon. Le Champion stimuleert het lopen voor het goede doel. Bij de Saucony Egmond Halve Marathon is het daarom voor iedere deelnemer mogelijk zich in te zetten voor het goede doel. “Je loopt dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander!” .

Op 7 januari 2018 is er wederom een Halve Marathon in Egmond. Bij inschrijving hiervoor kunt U ook dit maal een bedrag aan de Schaapskooi Bergen doneren.