IVN Noord-Kennemerland

IVN_logo_beeldmerk_groen

IVN is een landelijke organisatie die mensen betrekt bij natuur, milieu, landschap en duurzaamheid. De organisatie bestaat uit een vereniging van 20.000 vrijwilligers en een stichting met ruim 130 beroepskrachten.

Mensen bewust maken van hun eigen leefomgeving. Samenwerken aan een duurzame samenleving! Dit en meer bereiken we door het organiseren van natuuractiviteiten en -excursies, cursussen, educatie op scholen en participeren in educatieve projecten met overheden en bedrijven.

IVN Noord Kennemerland is een regionale afdeling met ca 350 leden en een groot aantal natuurgidsen. Zij verzorgen wandelingen, themadagen en activiteiten.

Het is de bedoeling dat het IVN de publieksruimte regelmatig zal openstellen voor bezoekers en frequent wandelingen en activiteiten in de omgeving van de Schaapskooi zal organiseren. Te denken is aan struintochten, avondexcursies, paddenstoelentocht, speurtochten etc en themadagen rond vlinders, schapen, paddenstoelen etc.

In de komende tijd zal op deze pagina meer informatie verschijnen over de geplande activiteiten. Voor meer informatie kunt u ook de website www.ivn.nl/nkl raadplegen.

10 gedachten over “IVN Noord-Kennemerland

  1. Pingback: generic cialis
  2. Pingback: compazine generic

Reacties zijn gesloten.